Vraag het aan Sjpruut

SCHUNCK Bibliotheek staat midden in de samenleving. De bieb verbindt, verwijst door, biedt kennis en informatie en is  ook één van de plekken in de buurt waar je terecht kunt om je vragen te stellen.  Net als JENS is ook SCHUNCK Bibliotheek partner van het gemeentelijke programma Kansrijk van Start.

Inloop: jonge ouders vragen het aan Sjpruut!

Op dit moment werken we samen aan een programma voor aanstaande ouders en ouders met jonge kinderen. Speciaal voor hen houden we informatiespreekuren in de bibliotheek onder de naam: ‘Vraag het aan Sjpruut’.
In februari start er op alle SCHUNCK bibliotheek vestigingen een maandelijkse inloop. Naast de medewerker van JENS en de biebmedewerker, zit er ook elke maand een andere partner van Kansrijk van Start aan tafel om vragen van jonge ouders te beantwoorden. In februari is dat de kraamhulp.

Feestelijke start in SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide

Op 12 februari organiseren we een feestelijke start van ‘Vraag het aan Sjpruut’ in Heerlerheide. Wij willen je hier graag voor uitnodigen. Inloop is vanaf 10.00 uur en de officiële opening vindt plaats om 10.30 uur. De inloop is vrij toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft en de koffie, thee, liga’s en worteltjes voor ouder én kind liggen klaar.

Je vindt SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide aan de Groeet Genhei 20, 6413 GN in Heerlen. Parkeren is gratis.

Meer Sjpruut in SCHUNCK bibliotheek

In elke bibliotheekvestiging vind je ook een ‘Sjpruutkast’ met relevante boeken over opgroeien, opvoeden en andere relevantie onderwerpen. Ook liggen er folders van organisaties en instellingen waar ouders mee te maken krijgen.  Drie keer per jaar (april, september en november) organiseren we aansluitend aan ‘Vraag het aan Sjpruut’ een ‘Boekboefjesactiviteit’ voor ouder en kind.

Wil je met ons samenwerken of wil je meer informatie over onze programmering en activiteiten? Mail dan naar miriam.jennekens@schunck.nl