Succesvolle digitale ontmoeting

'Samen Anders Doen' is de visie van JENS. Dat hebben we onlangs ook weer laten zien. Ondanks alle coronamaatregelen is het ons toch gelukt om veel van onze partners uit het werkveld te ontmoeten. Weliswaar niet in levende lijve, maar digitaal. Op donderdag 5 en donderdag 12 november namen ruim 150 collega's uit onder andere onderwijs, zorg, voorschoolse opvang en vanuit gemeenten deel aan onze online Meet Up.

In twee rondes met elk zes verschillende themabijeenkomsten maakten ze kennis met de verschillende vormen van dienstverlening van JENS. De thema's varieerden van JENS gaat naar de huisarts tot een andere kijk op onderzoek. 

Dat de bijeenkomst gewaardeerd werd bleek uit de vele positieve reacties die we na afloop ontvingen en het gemiddelde cijfer van 7,5 of hoger waarmee de deelnemers de workshops beoordeelden. 

Wie de Meet up gemist heeft kan alsnog de presentaties bekijken of één van de video's bekijken. De presentaties zijn te vinden bij Downloads, of bekijk de video's op ons Vimeokanaal: