Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

‘s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777

De puzzelstukjes op z’n plek

Afgelopen maand organiseerden we speciaal voor raadsleden, wethouders en ambtenaren van de gemeente Heerlen, Landgraaf en Voerendaal een bijeenkomst met de titel ‘JENS opent haar deuren’. We mochten ruim 55 gasten ontvangen op het Beroepscollege Parkstad Limburg in Heerlen, één van de partners waar JENS nauw mee samenwerkt.

Interactief

Aan de hand van vraaggesprekken, video’s en geluidsfragmenten kregen de bezoekers een goed beeld van alle ontwikkelingen binnen JENS. Het interactieve karakter van de bijeenkomst maakte het mogelijk om vele vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Positieve reacties

Aan het einde van de avond kregen we van meerdere gasten te horen: ‘Nu vallen eindelijk alle puzzelstukjes op z’n plek. Ik begrijp nu waar JENS mee bezig is.’ Uiteraard zijn we blij dat het verhaal goed overgekomen is en willen ook graag anderen meenemen op onze reis.

Ook interesse?

Heeft u, samen met een groep collega’s, zoals huisartsen, leerkrachten of docenten, ook interesse om het verhaal van JENS nu eens helemaal scherp te krijgen? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden.

Stuur een mail naar Sven Balk, directeur JENS via sbalk@jenshelpt.nl


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

CRISIS NUMMERS

TIJDENS KANTOORUREN:
  • Heerlen: 045 – 560 4004

  • Voerendaal: 045 – 567 7530

  • Landgraaf: 14-045

‘S AVONDS OF IN HET WEEKEND
  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777

CONTACT

Kruisstraat 103
6411 BS Heerlen

info@jenshelpt.nl
045 566 0113

Deze website maakt gebruik van cookies